• Meiltä saat ulko-oviremontin yhdellä sopimuksella asennettuna.
  • Asiakas pääsee kokeilemaan ulko-oven ominaisuudet ja varusteet. Ulko-ovet ovat laadukkaita Piklaksen mittatilaustyönä valmistamia ja säänkestäviä, joissa on toimivat Abloyn lukitukset. Kaikissa ikkunallisissa ovimalleissa on vakiona turvalasi. Asiantuntijamme vastaa oven mittaamisesta, vaiheiden aikataulutuksesta, tilauksesta ja remontin valmistuttua tehdään loppukatselmus.
  • Asennus toteutetaan 100% kotimaisin, paikallisin voimin, ammattitaitoisesti ja huolella. Purkujäte ja vanha ovi kierrätetään ja siistitään paikat. Oven asennuksella on kahden vuoden takuu.
  • Meiltä saat myös edullisen ja joustavan OP-rahoituksen alk. 50 €/kk

Ryhti

Ryhti-ulko-ovet sopivat moderniin tai minimalistiseen taloon ja sinulle, joka rakastat selkeitä linjoja, graafisia elementtejä tai tehostevärejä.

Mahti

Mahti-ulko-ovet ovat luonnonystävän kotiin näyttäviä ulko-ovia, joiden pariksi sopii niin hirsi-, kivi- kuin lautaseinäkin.

Idylli

Idylli-ulko-ovet tuovat kodikasta tunnelmaa ja klassista kauneutta uudisrakennuksiin tai hartaudella remontoituihin perinnetaloihin.

Retro

Retro-ulko-ovet ovat uusvanhoja ulko-ovimalleja, jotka sopivat remontoitavan talon modernisointiin tai retroa rakastavien uudisrakennukseen.

Palo-ovia löytyy Ryhti, Mahti ja Retro ulko-ovista.